Salutació de l'Equip de Regidoria
 

 


Benvolguts  i  benvolgudes,

Comencem amb molta il·lusió la feina que se’ns ha encomanat a la regidoria d’esports del nostre poble per poder fer realitat tot el que hem projectat des de l’Assemblea de Decidim Ripollet.

Entenem l’esport com una pràctica que ens aporta una vida més saludable i que porta implícits uns valors educatius tan individuals com col·lectius que afavoreixen la relació entre les persones i, com a conseqüència, la cohesió social.

El model de treball en equip, la cooperació i la solidaritat, són els valors que volem transmetre per fer una societat més feliç. Les entitats esportives amb el seu treball voluntari, són el millor exemple per els nostres infants i joves.

A l’Assemblea Decidim Ripollet treballem en col·lectiu, amb assessors i equips de suport a les diferents àrees municipals i als seus regidors. És a la base del nostre programa donar resposta en col·lectiu als problemes individuals amb el consens com a instrument de treball per avançar.

Per nosaltres és també una prioritat treballar conjuntament en diferents àmbits, com poden ser l'educatiu i el cultural per sumar potencialitats.

El nostre agraïment al personal de les instal·lacions esportives que les fan funcionar amb vocació de servei  públic.

Per una ciutadania activa en l’esport i en la societat.

 

Ramiro  Moldes
Ripollet, 1 de Juliol de 2015