El PAME informa...
 
      
Hoquei adaptat

27-07-2017
El passat dia 26 de juliol, el regidor d'Esports Sr. Ramiro Moldes, es va reunir amb una comissió d'esportistes i familiars, amb l'objectiu de crear un equip d'hoquei adaptat. Aquesta reunió també comptava amb la presència del president i tresorer del Club d'hoquei Ripollet. Per assolir aquest objectiu, és bàsic trobar un entrenador i un espai on entrenar, el Club d'Hoquei Ripollet es va oferir a acollir aquest equip com a propi de l'entitat, ja que, estaria format en la seva majoria per joves de Ripollet.
Per part del Regidor, es va oferir tot el suport a aquesta nova idea i es va comprometre a buscar un lloc d'entrenament a les instal·lacions esportives municipals, perquè aquests joves puguin entrenar un cop a la setmana, els partits se celebrarien a les instal·lacions esportives del recinte de les LLARS MUNDET de Barcelona, un cop al mes, amb el nom del Club d'Hoquei Ripollet.
El Club d'Hoquei Ripollet per la seva banda, realitzarà tots els tràmits necessaris perquè aquest nou equip tingui tota la documentació esportiva, queda pendent el fet de poder trobar un entrenador, però des del Club, intentaran buscar una persona del seu entorn per fer aquestes tasques.
Tant des del PAME com del Club Hoquei Ripollet, encetem aquesta idea amb molta il·lusió, ja que, és un projecte molt gratificant i col·laborarem amb la inclusió dels joves, mitjançant la pràctica esportiva, dintre de la igualtat d'oportunitats per a tothom. Alguns d'aquests joves ja jugaven amb regularitat amb altres equips de fora de Ripollet i van assistir, com a components de la selecció Espanyola, als últims campionats celebrats a Àustria.

imatge

 
Activitats físiques dirigides

27-07-2017
Els horaris de les activitats físiques dirigides per al setembre. [Horaris]

 
Festa Major'17

25-07-2017
Ja estan obertes les inscripcions per les curses BTT i atlètica de la Festa Major.

 
Patronat Municipal d'Ocupació

23-07-2017
Convocatòries de llocs de treball temporal:
- Oficial 1ª lampista
- Tècnic mig arquitecte tècnic (Habitatge)
- Educador social
- Tècnic/a mig arxiu
- Tècnic/a auxiliar PMO
- Tècnic auxiliar RRHH
- Tècnic/a cultura
- Tècnic/a mig industria
- Tècnic/a patrimoni
- Tècnic mig d'urbanisme
- Treballador social
- Tècnic/a d'orientació i inserció laboral
S’Informa que tots/es els/les interessats/des que compleixin els requisits, es poden inscriure al núm. d’oferta que es relaciona mitjançant la presentació d’instància en el Registre del Patronat Municipal d’Ocupació, situat al carrer Sant Sebastià, 26 de Ripollet, adjuntant tota la documentació requerida per al lloc de treball.
Per a més informació, podeu trucar al Tel. 93 580 76 42, o al correu electrònic pmo@ripolletocupacio.cat amb la referència del núm. d’oferta.

 
Festa Major'17

19-07-2017
Disponible tota la informació de les curses BTT i atlètica de la Festa Major. Inscripcions obertes en breu.

 
Nou model de conveni d'utilització de instal·lacions esportives

19-07-2017
Anunci d’exposició pública del model de conveni de cessió d’instal·lacions esportives a entitats locals per a realització dels entrenaments i partits de la temporada regular.
El Consell d’Administració del Patronat Municipal d’Esports de Ripollet, reunit en sessió ordinària de data 5 de juliol de 2017, aprovà el model de conveni de cessió d’instal.lacions esportives a entitats locals per a la realització dels entrenaments i partits de la temporada regular, s’exposa al públic pel termini de 30 dies a la web de l’Ajuntament de Ripollet www.ripollet.cat i a la web del Patronat Municipal d’Esports www.pame-ripollet.org, a l'apartat Publicacions Oficials per tal els interessats puguin presentar les reclamacions que estimin adients. També podran consultar el model de conveni a les oficines del PAME

 
Trobada amb comerciants locals

14-07-2017
El passat 30 de juny, el Regidor d’Esports Ramiro Moldes, va mantenir una trobada amb comerciants locals, gremi d'instal·ladors i representants del mercat. La trobada tenia com a tema principal, explicar als comerciants la problemàtica que ara mateix tenen les entitats esportives locals que busquen finançament pels seus equips, però tenen molts problemes econòmics per poder sufragar la temporada i en alguns casos, no poden aguantar la seva categoria esportiva a causa de les exigències que es demanen des de les seves federacions, o d’altres, que han assolit un ascens com el masculí de bàsquet o l’equip d’hoquei, si es dóna el cas. També hi ha altres elements importants com són la necessitat de fer desplaçaments fora de Catalunya, com li passa al club de tennis de taula o el patinatge, on les despeses són quasi inassumibles.
Per aquesta raó, el Regidor d’Esports va informar els comerciants locals del potencial difusor que poden representar les nostres entitats esportives, amb la tasca de donar a conèixer el nom de la nostra localitat i les empreses que ho formen.
En finalitzar, es va acordar que de cara a setembre, es crearà una taula on estiguin representades totes les entitats i el nostre sector econòmic, perquè tothom pugui expressar el seu punt de vista.

imatge

 
Mulla't per l'esclerosi múltiple

10-07-2017
Ahir diumenge 9 de juliol es va celebrar una nova edició de la campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". Un total de 44 persones van nedar 11.400mts. Entre la venda de material i els donatius es van recaptar 472,45€.
Els ususaris de la piscina també van realitzar un multitudinari salt a l'aigua. [accés video]
Moltes gràcies a totes aquelles persones que, d'una manera o d'una altra, hi han col·laborat!

mullat_17_01 mullat_17_02 mullat_17_03 mullat_17_04 mullat_17_05 mullat_17_06
 
Horaris agost

10-06-2017
Els informem que de l'1 d'agost al 3 de setembre, ambdós inclosos, la piscina coberta i la sala de tennis taula, romandran tancades per aturada tècnica i realització de treballs de manteniment i neteja. El gimnàs tancarà a partir del dia 14 d'agost i fins al 3 de setembre, ambdós inclosos, per realitzar el manteniment anyal.

 
Activitats físiques dirigides

10-07-2017
Els horaris de les activitats físiques dirigides per al juliol. [Horaris]

 
Mulla't per l'esclerosi múltiple

30-06-2017
Tot està a punt perquè el diumenge 9 de juliol es pugui celebrar el Mulla't per l'esclerosi múltiple, la cita solidària amb les persones que pateixen aquesta malaltia crònica. [més informació]

imatge

 
Natació bàsica

18-06-2017
Us informem que els díptics pels cursos de Natació Bàsica del curs 2017-18 estaran disponibles a partir de dilluns 19 de juny a la consergeria del poliesportiu.
[Més informació]

 
Horari estiu cap de setmana piscina coberta

01-06-2017
A partir del dia 11 de juny, tots els dissabtes, diumenges i festius de juny i juliol, la piscina coberta només romandrà oberta des de les 8h a les 10:30h, per a la resta de l'horari habitual poden fer servir la piscina descoberta.
El dia 10 de juny amb motiu de la cloenda de l'esport extraescolar, l'horari serà de 8h a 14:30h.

 
Piscina d'estiu

30-05-2017
La piscina exterior s'obrirà al públic el dissabte 10 de juny a les 14:30h.
Horaris:
Del 12 al 21 de juny de 14:30 h fins a les 20:00 h
Caps de setmana i festius de 10:30 h fins a les 20:00 h
Del 22 de juny al 3 setembre de 10:30 h a 20:00 h.

imatge

 
Cursos natació juliol

30-05-2017
Ja teniu tota la informació dels cursos de natació de juliol. [més informació]

 
 
Subvencions per activitats esportives

22-02-2017
Ja teniu a la vostra disposició els models de documentació per sol·licitar subvencions per activitats esportives.

Models de documentació per sol·licitar subvencions / Bases generals de sol·licituds i atorgament de subvencions

 
Dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones

12-12-2016
El passat divendres es va celebrar un taller d'autodefensa per a dones, que servia per concloure el Dia per l'eliminació de la violència vers les dones. El taller, de dues hores i al qual van assitir unes 24 dones, va anar a càrrec de César Rufo, qui van ensenyar a les participants tècniques d'autodefensa.

imatge

imatge

 
Millora en el servei de reserves de les pistes de pàdel

16-11-2016
El proper dijous 17 de novembre, serà la data a partir de la qual els abonats i abonades al poliesportiu notaran una petita modificació en el sistema de reserves. Amb la voluntat d'adaptar-nos el màxim possible a les vostres necessitats, se substituirà la petició del DNI, pel nombre d'abonat a la persona que autoritzem per a crear el grup d'abonats.
TUTORIALS amb l’explicació del seu funcionament.

 
Nova activitat dirigida de l'octubre

15-09-2016
FUNCTIONAL TRAINING. Mètode complet i funcional amb diversitat d'exercicis destinats a millorar la força, el condicionament físic en general i la nostra motricitat.

imatge

 
Horaris activitats físiques dirigides

15-09-2016
Ja estan a la vostra disposició els horaris de les Activitats Físiques Dirigides Octubre 2016- Juny 2017

 
Nou model d'esport escolar

06-05-2016
El passat dimarts 3 de maig va tenir lloc la presentació del nou model d’esport escolar que es posarà en marxa a partir del curs 2016-17. L’acte va tenir lloc a la sala principal del Centre Cultural de Ripollet i van assistir directors i directores de les escoles i instituts del municipi, mestres d’educació física, coordinadors esportius i personal dels departaments d’esports i educació de l’Ajuntament de Ripollet.
A l’acte, presidit pel regidor d’esports, sr. Ramiro Moldes, es van mostrar els canvis normatius que tindrà l’esport escolar i la voluntat de treballar de manera transversal amb tots els centres educatius per tal de sumar esforços i fomentar els valors educatius dins aquesta oferta esportiva.
Entre els compromisos més destacables estan, apostar per la formació dels monitors i monitores, mantenir reunions amb els centres educatius i realitzar jornades amb les famílies per explicar la filosofia esportiva d’aquest programa, que ja compta amb gairebé 30 anys d’història.
Es vol crear una esport escolar amb identitat pròpia, amb un fort component educatiu on les categories sempre seran mixtes, sense distinció de sexe, on s’aplicaran canvis com “el cinquè temps”, una part amistosa dins els partits de futbol sala i bàsquet, nous protocols de conducta amb els nens i nenes d’altres equips i l’àrbitre, i on s’eliminen les classificacions, es redueix el pes del resultat final i es potencia la diversió en l’esport.

imatge
 
Remodelació del gimnàs

04-04-2016
Durant aquests dies de Setmana Santa s’ha fet una sensible remodelació del gimnàs del Poliesportiu municipal consistent en el pintat de la instal•lació, col•locació de nova maquinària i reubicació de la ja existent. Aquesta actuació tenia un triple objectiu, primer millorar l’estètica de la sala, segon dotar al gimnàs de més i millor maquinària i tercer, millorar el confort de l’usuari.
S’ha potenciat la part del treball cardiovascular amb l’adquisició de 2 noves cintes de córrer i 2 cintes el•líptiques, també s’ha d’afegir que s’han traslladat 8 bicis de ciclo indoor de la sala d’activitats físiques al gimnàs. Pel que respecta al treball muscular pròpiament dit, s’ha dotat al gimnàs amb més bancs, un joc de manuelles de 3kg a 30kg, un tren de politja que forma una màquina multiestació, una màquina multipower, una màquina d’exercicis de tren inferior i diversos jocs de barres.
També s’ha invertit en la sala d’activitats física amb la compra de 13 noves bicis de ciclo indoor que millorarà la qualitat de les classes.
La inversió del Patronat Municipal d’Esports per a aquesta actuació, ha estat d’uns 60.000€.

gimnas01 gimnas02 gimnas03 gimnas04

 
APADIR

29-02-2016
El Patronat Municipal d’esports de Ripollet, ha engegat un projecte social amb l’entitat APADIR (associació de persones amb discapacitat de Ripollet), consistent en activitats aquàtiques. La finalitat de l'activitat és millorar la qualitat de vida, i proporcionar una activitat física favorable per al seu desenvolupament psicomotriu. [més informació]

 
Circular FEMP

24-02-2016
El Ministeri de Justícia ha facilitat a la FEMP una Guia en la què es detallen els diferents procediments que es poden seguir per recaptar la certificació del Registre central de delinqüents sexuals

Guia visual d'accés a la plataforma
Guia per a l'obtenció de certificats per delictes de naturalesa sexual
Circular FEMP

 
Assessorament a les entitats esportives

24-02-2016
El Patronat Municipal d’Esports de Ripollet, ha realitzat una sessió informativa adreçada a totes les entitats esportives locals, per tractar l'adequació i actualització a les noves lleis a l'àmbit esportiu. [documentació d'interès]

imatge
 
Zumba

26-12-2015
A partir de gener vine a ballar zumba els divendres a la tarda:

imatge
 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

02-09-2015
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-03-2015
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 
Nous serveis al gimnàs del Poliesportiu

11-01-2015
A partir del dilluns 3 de febrer es posen en marxa nous serveis al gimnàs.
-Rutines gratuïtes: 7 rutines, 7 objectius. Són rutines que pots descarregar-te de la web. Tindràs els millors exercicis, les màquines on els pots fer, consells, etc.
-BADP (Bo d'Activitats Dirigides Personalitzat): Si no trobes una rutina adient per a tu, vols una de nova o modificar-la, pots adquirir el BADP. Amb aquest bo tens incloses les activitats dirigides.
-BADEP (Bo d'Activitats Dirigides i Entrenaments Personalitzat): Si tens un objectiu i vols millorar la teva condició física general, un monitor t'ajudarà amb un seguiment personal i tests de valoració. Tant el BADP com el BADEP es poden adquirir a Consergeria on t'informaran més ampliament.

Augmentem les hores de monitor de sala per poder atendre tots els teus dubtes


 
 

 


Patronat Municipal d'Esports de Ripollet


Crea i desenvolupa: PAME Ripollet 2011 © Patronat Municipal d'Esports de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal