El PAME informa...
 
      
Classe defensa personal

23-02-2018

imatge

 
Cursos natació Abril-juny

19-02-2018
Ja teniu a la vostra disposició tota la informació dels cursos de natació extraescolar i adults del trimestre Abril, maig i juny 2018. [Informació cursos de natació]

 
Activitats aquàtiques

14-02-2018
Els usuaris que estiguin realitzant els cursos de natació extraescolar i vulguin fer la renovació pel trimestre d'abril-juny de 2018, han de fer efectiu el pagament els dies 26, 27, 28 de febrer, 1 i 2 de març de 2018.

 
Millores

06-02-2018
La setmana passada, es va posar en servei el nou enllumenat a les pistes de tennis, que incorpora tecnologia  led a fi d'augmentar la lluminositat, reduir el consum i allargar la vida útil dels nous equipaments.

imatge

imatge
 
Cros Vila Ripollet

29-01-2018
Ja teniu a la vostra disposició els resultats i les fotografies del Cros Vila Ripollet.

informació federat i  popular informació local
 
Reunió entitats esportives

22-12-2017
El passat dia 19 de desembre es va celebrar una reunió amb les entitats esportives locals per tractar el tema de la creació d’una associació d’entitats. La reunió va comptar amb dos convidats especials, el Víctor García, gerent de l’empresa Suport Associatiu, que va exposar les diferents possibilitats d’associar-se i tots els tràmits legals que requereixen, i l’Octavi Moreno, president de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, que va exposar l’experiència d’aquesta entitat del municipi veí i que té una trajectòria de tres anys com a agrupació, treballant per l’esport local.
L’objectiu de crear una associació d’entitats és unificar criteris i solucions a les dificultats que enfronten les entitats dia a dia, i col·laborar entre totes a millorar l’oferta esportiva de Ripollet. El Patronat Municipal d’Esports, posa així aquesta primera pedra i encoratja a les entitats a treballar en aquest projecte que ha de ser liderat per elles mateixes. La resposta de les entitats va ser molt positiva.

imatge

imatge

 
Millores

20-12-2017
Al Poliesportiu s’han realitzat obres per millorar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat diversa.

imatge

imatge

 
Horaris activitats físiques dirigides

26-09-2017
Ja estan a la vostra disposició els horaris de les Activitats Físiques Dirigides Octubre 2017 - Juny 2018.

 
Hoquei adaptat

27-07-2017
El passat dia 26 de juliol, el regidor d'Esports Sr. Ramiro Moldes, es va reunir amb una comissió d'esportistes i familiars, amb l'objectiu de crear un equip d'hoquei adaptat. Aquesta reunió també comptava amb la presència del president i tresorer del Club d'hoquei Ripollet. Per assolir aquest objectiu, és bàsic trobar un entrenador i un espai on entrenar, el Club d'Hoquei Ripollet es va oferir a acollir aquest equip com a propi de l'entitat, ja que, estaria format en la seva majoria per joves de Ripollet.
Per part del Regidor, es va oferir tot el suport a aquesta nova idea i es va comprometre a buscar un lloc d'entrenament a les instal·lacions esportives municipals, perquè aquests joves puguin entrenar un cop a la setmana, els partits se celebrarien a les instal·lacions esportives del recinte de les LLARS MUNDET de Barcelona, un cop al mes, amb el nom del Club d'Hoquei Ripollet.
El Club d'Hoquei Ripollet per la seva banda, realitzarà tots els tràmits necessaris perquè aquest nou equip tingui tota la documentació esportiva, queda pendent el fet de poder trobar un entrenador, però des del Club, intentaran buscar una persona del seu entorn per fer aquestes tasques.
Tant des del PAME com del Club Hoquei Ripollet, encetem aquesta idea amb molta il·lusió, ja que, és un projecte molt gratificant i col·laborarem amb la inclusió dels joves, mitjançant la pràctica esportiva, dintre de la igualtat d'oportunitats per a tothom. Alguns d'aquests joves ja jugaven amb regularitat amb altres equips de fora de Ripollet i van assistir, com a components de la selecció Espanyola, als últims campionats celebrats a Àustria.

imatge

 
Subvencions per activitats esportives

22-02-2017
Ja teniu a la vostra disposició els models de documentació per sol·licitar subvencions per activitats esportives.

Models de documentació per sol·licitar subvencions / Bases generals de sol·licituds i atorgament de subvencions

 
Circular FEMP

24-01-2017
El Ministeri de Justícia ha facilitat a la FEMP una Guia en la què es detallen els diferents procediments que es poden seguir per recaptar la certificació del Registre central de delinqüents sexuals

Guia visual d'accés a la plataforma
Guia per a l'obtenció de certificats per delictes de naturalesa sexual
Circular FEMP

 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

18-01-2017
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-01-2017
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 

 
 

 


Patronat Municipal d'Esports de Ripollet


Crea i desenvolupa: PAME Ripollet 2011 © Patronat Municipal d'Esports de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal