ESPORTS informa...
 
      
Obrim l'estiu fent esport

02-07-2020
Punts de trobada
Dilluns: Pista atletisme Poliesportiu
Dimarts: Plaça Joan Abad
Dimecres: Pista atletisme Poliesportiu
Dijous: Plaça Joan Abad
Divendres: Consergeria Piscina Coberta

imatge
Inscripcions presencials a l'inici de l'activitat
OBLIGATORI ÚS DE MASCARETA PER A ACCEDIR-HI
 
Informació casal esportiu del departament d'esports

26-06-2020
Tal i com es va informar el dia 15 de juny en roda de premsa i a la pàgina web de l'Ajuntament , aquest any el Casal Esportiu del Departament d'Esports se centrarà en aquelles famílies que més han patit l'impacte de la crisi sanitària. La inscripció estarà oberta únicament per a famílies que rebin la valoració prèvia del departament de Drets Socials.
[Més informació]

 
Avís

19-06-2020
Horaris Sant Joan 2020 Poliesportiu
Dimarts 23: la instal·lació tancarà a les 20h.
Dimecres 24: les oficines estaran tancades i la instal·lació tancarà a les 14h.

 
Bases Monitors Casal

08-06-2020
Bases específiques que han de regir el procés de selecció per constituir un borsa de treball de monitors i monitores mitjançant concurs.
Bases monitors casals

 
Curs monitoratge i dinamització

05-06-2020

imatge
 
Rutines

18-05-2020
Des del Departament d'Esports no ens volem oblidar dels més grans i dels més petits. Per aquest motiu, hem creat unes rutines d'exercici físic pensades per a treballar desde casa. No són reptes esportius, teniu rutines diferents pensades per fer-les en diferents dies i repetir-les tantes vegades com vulgueu.
Ànims i a fer esport!!
Rutina nens/es 1     /    Rutina nens/es 2    /   Rutina nens/es 3
Rutina Gent Gran 1     /     Rutina Gent Gran 2     /     Rutina Gent Gran 3

 
Manuel Cajaraville

13-05-2020

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Ripollet lamenta la mort de Manuel Cajaraville Díez, antic gerent del Patronat Municipal d’Esports durant més de 3 décades.
Des del Departament d’Esports, enviem un missatge de condol a la família, amics i persones més properes a Manolo, en nom de tota la corporació municipal. Manolo ens ha deixat a l’edat de 64 anys. Els companys i companyes que vam compartir tants anys amb ell, el recordem com una persona treballadora, lluitadora, passional, i amant de l’esport i la seva professió, que va dedicar gran part de la seva vida a la gestió esportiva municipal. El seu caràcter fort, i les seves fermes conviccions feien de Manolo, una persona amb un carisma especial. Defensor de la vessant més social de l’esport, un esport que comença a l’escola, però que es desenvolupa a les entitats esportives locals, un esport per tothom. Tots el recordarem com a gerent, però també com a company que sovint mostrava el seu cantó més sensible.
DEP

 
Classes online

03-04-2020

imatge

Descarregar Classes Online

 
Mesures econòmiques adoptades per l’Ajuntament durant l’estat d’alarma

02-04-2020
El passat 14 de març, el govern de l’Estat va aprovar el Reial Decret 463/2020, de declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19. Arrel d’aquesta declaració, l’Ajuntament va procedir al tancament d’equipaments i serveis municipals com els serveis esportius.
Com a conseqüència d’aquesta situació, aquest Ajuntament va començar a treballar en un seguit de mesures per ajudar a minimitzar l'impacte econòmic que està ocasionant la situació actual d’alarma.
En aquest sentit, tal i com ja es va anunciar públicament, l’Ajuntament ha aprovat la Resolució de l’Alcaldia 455/2020, de 26 de març, per la qual s’aprova, entre altres, la suspensió dels cobraments de les quotes del poliesportiu municipal. Aquesta suspensió es mantindrà mentre duri la situació de tancament dels serveis i equipaments.
Per tant, del mes de març només s’haurà de pagar la part proporcional fins el dia 14, quan es va declarar l’estat d’alarma i no es tornarà a posar al cobrament la quota fins que no cessi aquesta situació. Pel que fa a aquelles persones que hagin abonat preus totals fins a final de curs també podran demanar la devolució de la part proporcional del temps que no hagin pogut gaudir dels seus cursos.
Tota la informació sobre les mesures econòmiques adoptades es poden consultar a la página web de l’Ajuntament, http://www.ripollet.cat/asp/content.asp?id=31843

 
Empreses i Proveïdors

23-12-2019
A partir del dia 1 de gener de 2020, totes les factures que presentin les empreses i proveïdors per serveis i prestacions al Departament d'Esports, s'hauran de fer a la bústia de factures electròniques de l'Ajuntament de Ripollet, seguint les instruccions que es detallen a la carta.
Instruccions

 
Modificacions de les taxes i modalitats d'abonaments al Poliesporiu Municipal de Ripollet

23-12-2019
1 de gener
El passat dia 10 d'octubre, el Ple de l'ajuntament va aprovar les ordenances fiscals que inclouen, entre altres, les tarifes per a la prestació de serveis esportius que seran d'aplicació a partir del dia 1 de gener de 2020.
Així, per a l'exercici 2020 els tipus d'abonament i la quota mensual corresponent seran els següents:
Familiar Complet (FC) Unitat familiar i fills/es menors de 20 anys, 31,65€
Inclou piscina coberta, piscina descoberta, pistes de tennis, pistes poliesportives, búlder, gimnàs i pista d'atletisme.
Individual Complet (IC) 20,25€
Inclou piscina coberta, piscina descoberta, pistes de tennis, pistes poliesportives, búlder, gimnàs i pista d'atletisme.
Familiar Piscina (FP) Unitat familiar i fill/es menors de 20 anys, 21,50€
Inclou piscina coberta, piscina descoberta, búlder i gimnàs (unitat familiar i fills/es menors de 20 anys).
Individual Piscina (IP), 16,25€
Inclou piscina coberta, piscina descoberta, búlder i gimnàs.
Individual Complet per Hores Convingudes (ICHC), 12,00€
Inclou piscina coberta, pistes de tennis, pistes poliesportives, gimnàs, búlder i pistes d'atletisme, de dilluns a divendres de 12 a 16 hores.
Tots el abonaments passen a ser de pagament mensual.
A partir de l'any 2020, el cobrament de les taxes dels serveis esportius serà dut a terme per l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, ens encarregat d'emetre mensualment els rebuts d'abonament al Poliesporiu Municipal.
En el cas que vulgueu tramitar la vostra baixa d'algun dels abonaments, heu de presentar la sol·licitud i retornar els carnets d'abonats a les oficines del Poliesportiu municipal. La baixa tindrà efectes el mes següent de la data de registre de la sol·licitud.
Modificacions de taxes i modalitats d'abonaments

 
Edicte

29-11-2019
Pel que es fa públic els acords de resolució de la Presidència Delegada n. 2019/181 de data 27 de novembre 2019 d’aprovació de la convocatòria i bases específiques reguladores per cobrir una plaça d’oficial primera manteniment mitjançant concurs de mèrits de promoció interna per a la provisió de llocs de treball per redistribució del personal laboral del Patronat Municipal d'Esports de Ripollet.
Edicte

 
Subvencions

13-11-2019
Convocatòria de subvencions 2019 :
Annexos als models de subvencions 2019

 
Subvencions

12-11-2019
Convocatòria de subvencions 2019 :
Model sol·licitud subvencions 2019 / Explicació subvencions 2019

 
Subvencions

07-11-2019
Convocatòria de subvencions 2019 :
Programa 2: Col·laboració d'entitats esportives en l'organització de les activitats del programa d'esport escolar.
Programa 3: Participació d'esportistes de les entitats esportives locals en lligues federades o escolars.
Programa 4: Organització d'esdeveniments i actes esportius..
Programa 5: Col·laboració en actes o esdeveniments esportius organitzats pel Patronat Municipal d'Esports de Ripollet.
Programa 6: Organització d'actes, esdeveniments i activitats esportives d'especial rellevància o interès socioesportiu per al municipi.
PROGRAMA 7: Formació esportiva per a entrenadors, monitors i persones vinculades a les entitats esportives, del Patronat Municipal d'Esports de Ripollet.
Edicte

 
Activitats físiques dirigides

24-09-2019
Horaris Activitats Físiques Dirigides Octubre 2019 - Juny 2020

 
Subvencions

10-09-2019
Convocatòria de subvencions 2019 al programa 1: Participació al programa d'esport escolar organitzat i promogut pel Patronat Municipal d'Esports de Ripollet
Convocatòria Programa 1 / model sol·licitud subvenció / Bases específiques subvencions / Bases generals subvencions

 
Socorrista aquàtic

27-02-2019

imatge
 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

18-01-2018
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-01-2018
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 

 
 
 
 

 


Ajuntament de Ripollet


Crea i desenvolupa: 2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal