El PAME informa...
 
      
Piscina coberta

11-12-2017
Amb motiu de la celebració de la fase local de natació escolar, el proper dissabte 16 de desembre la piscina coberta interior romandrà tancada de 9h a 13:00h. Totes les persones que vulguin fer servir la piscina durant aquest horari tenen a la seva disposició la piscina coberta exterior.

 
Cursos natació Gener-març

27-10-2017
Ja teniu a la vostra disposició tota la informació dels cursos de natació extraescolar i adults del trimestre Gener, febrer i març 2018. [Informació cursos de natació]

 
Avís

27-10-2017
Els comuniquem que el dia 7 de desembre no hi haurà activitats dirigides físiques ni aquàtiques, amb motiu del pont de la constitució.

 
Per a l’eliminació de la violència envers les dones

20-10-2017
El Patronat Municipal d’Esports de Ripollet s’ha adherit al MANIFEST DEL MON DE L’ESPORT 2017 amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre) dins el “Programa Dones i Esports”. [manifest]

imatge


imatge

 
Matrícula gratuïta

30-10-2017
A partir de l'1 de novembre del 2017 i fins al 31 de gener del 2018, al donar-te d'alta al poliesportiu:

imatge

 
Reserves online

18-10-2017
Us informem que estem fent treballs de millora del nostre sistema de reserves. Per aquest motiu és possible que durant els propers dies el sistema deixi de funcionar puntualment. Disculpeu les molèsties.

 
Esports individuals escolars

09-10-2017
Informació sobre admesos i dates d'inici d' esports individuals escolars (tenis, tenis taula, atletisme i patinatge) disponible. Consulteu als coordinadors d'esports de les vostres escoles o instituts.

 
Horaris activitats físiques dirigides

26-09-2017
Ja estan a la vostra disposició els horaris de les Activitats Físiques Dirigides Octubre 2017 - Juny 2018.

 
Hoquei adaptat

27-07-2017
El passat dia 26 de juliol, el regidor d'Esports Sr. Ramiro Moldes, es va reunir amb una comissió d'esportistes i familiars, amb l'objectiu de crear un equip d'hoquei adaptat. Aquesta reunió també comptava amb la presència del president i tresorer del Club d'hoquei Ripollet. Per assolir aquest objectiu, és bàsic trobar un entrenador i un espai on entrenar, el Club d'Hoquei Ripollet es va oferir a acollir aquest equip com a propi de l'entitat, ja que, estaria format en la seva majoria per joves de Ripollet.
Per part del Regidor, es va oferir tot el suport a aquesta nova idea i es va comprometre a buscar un lloc d'entrenament a les instal·lacions esportives municipals, perquè aquests joves puguin entrenar un cop a la setmana, els partits se celebrarien a les instal·lacions esportives del recinte de les LLARS MUNDET de Barcelona, un cop al mes, amb el nom del Club d'Hoquei Ripollet.
El Club d'Hoquei Ripollet per la seva banda, realitzarà tots els tràmits necessaris perquè aquest nou equip tingui tota la documentació esportiva, queda pendent el fet de poder trobar un entrenador, però des del Club, intentaran buscar una persona del seu entorn per fer aquestes tasques.
Tant des del PAME com del Club Hoquei Ripollet, encetem aquesta idea amb molta il·lusió, ja que, és un projecte molt gratificant i col·laborarem amb la inclusió dels joves, mitjançant la pràctica esportiva, dintre de la igualtat d'oportunitats per a tothom. Alguns d'aquests joves ja jugaven amb regularitat amb altres equips de fora de Ripollet i van assistir, com a components de la selecció Espanyola, als últims campionats celebrats a Àustria.

imatge

 
Trobada amb comerciants locals

14-07-2017
El passat 30 de juny, el Regidor d’Esports Ramiro Moldes, va mantenir una trobada amb comerciants locals, gremi d'instal·ladors i representants del mercat. La trobada tenia com a tema principal, explicar als comerciants la problemàtica que ara mateix tenen les entitats esportives locals que busquen finançament pels seus equips, però tenen molts problemes econòmics per poder sufragar la temporada i en alguns casos, no poden aguantar la seva categoria esportiva a causa de les exigències que es demanen des de les seves federacions, o d’altres, que han assolit un ascens com el masculí de bàsquet o l’equip d’hoquei, si es dóna el cas. També hi ha altres elements importants com són la necessitat de fer desplaçaments fora de Catalunya, com li passa al club de tennis de taula o el patinatge, on les despeses són quasi inassumibles.
Per aquesta raó, el Regidor d’Esports va informar els comerciants locals del potencial difusor que poden representar les nostres entitats esportives, amb la tasca de donar a conèixer el nom de la nostra localitat i les empreses que ho formen.
En finalitzar, es va acordar que de cara a setembre, es crearà una taula on estiguin representades totes les entitats i el nostre sector econòmic, perquè tothom pugui expressar el seu punt de vista.

imatge

 
Subvencions per activitats esportives

22-02-2017
Ja teniu a la vostra disposició els models de documentació per sol·licitar subvencions per activitats esportives.

Models de documentació per sol·licitar subvencions / Bases generals de sol·licituds i atorgament de subvencions

 
Millora en el servei de reserves de les pistes de pàdel

16-11-2016
El proper dijous 17 de novembre, serà la data a partir de la qual els abonats i abonades al poliesportiu notaran una petita modificació en el sistema de reserves. Amb la voluntat d'adaptar-nos el màxim possible a les vostres necessitats, se substituirà la petició del DNI, pel nombre d'abonat a la persona que autoritzem per a crear el grup d'abonats.
TUTORIALS amb l’explicació del seu funcionament.

 
Nova activitat dirigida de l'octubre

15-09-2016
FUNCTIONAL TRAINING. Mètode complet i funcional amb diversitat d'exercicis destinats a millorar la força, el condicionament físic en general i la nostra motricitat.

imatge

 
Nou model d'esport escolar

06-05-2016
El passat dimarts 3 de maig va tenir lloc la presentació del nou model d’esport escolar que es posarà en marxa a partir del curs 2016-17. L’acte va tenir lloc a la sala principal del Centre Cultural de Ripollet i van assistir directors i directores de les escoles i instituts del municipi, mestres d’educació física, coordinadors esportius i personal dels departaments d’esports i educació de l’Ajuntament de Ripollet.
A l’acte, presidit pel regidor d’esports, sr. Ramiro Moldes, es van mostrar els canvis normatius que tindrà l’esport escolar i la voluntat de treballar de manera transversal amb tots els centres educatius per tal de sumar esforços i fomentar els valors educatius dins aquesta oferta esportiva.
Entre els compromisos més destacables estan, apostar per la formació dels monitors i monitores, mantenir reunions amb els centres educatius i realitzar jornades amb les famílies per explicar la filosofia esportiva d’aquest programa, que ja compta amb gairebé 30 anys d’història.
Es vol crear una esport escolar amb identitat pròpia, amb un fort component educatiu on les categories sempre seran mixtes, sense distinció de sexe, on s’aplicaran canvis com “el cinquè temps”, una part amistosa dins els partits de futbol sala i bàsquet, nous protocols de conducta amb els nens i nenes d’altres equips i l’àrbitre, i on s’eliminen les classificacions, es redueix el pes del resultat final i es potencia la diversió en l’esport.

imatge
 
Remodelació del gimnàs

04-04-2016
Durant aquests dies de Setmana Santa s’ha fet una sensible remodelació del gimnàs del Poliesportiu municipal consistent en el pintat de la instal•lació, col•locació de nova maquinària i reubicació de la ja existent. Aquesta actuació tenia un triple objectiu, primer millorar l’estètica de la sala, segon dotar al gimnàs de més i millor maquinària i tercer, millorar el confort de l’usuari.
S’ha potenciat la part del treball cardiovascular amb l’adquisició de 2 noves cintes de córrer i 2 cintes el•líptiques, també s’ha d’afegir que s’han traslladat 8 bicis de ciclo indoor de la sala d’activitats físiques al gimnàs. Pel que respecta al treball muscular pròpiament dit, s’ha dotat al gimnàs amb més bancs, un joc de manuelles de 3kg a 30kg, un tren de politja que forma una màquina multiestació, una màquina multipower, una màquina d’exercicis de tren inferior i diversos jocs de barres.
També s’ha invertit en la sala d’activitats física amb la compra de 13 noves bicis de ciclo indoor que millorarà la qualitat de les classes.
La inversió del Patronat Municipal d’Esports per a aquesta actuació, ha estat d’uns 60.000€.

gimnas01 gimnas02 gimnas03 gimnas04

 
Circular FEMP

24-02-2016
El Ministeri de Justícia ha facilitat a la FEMP una Guia en la què es detallen els diferents procediments que es poden seguir per recaptar la certificació del Registre central de delinqüents sexuals

Guia visual d'accés a la plataforma
Guia per a l'obtenció de certificats per delictes de naturalesa sexual
Circular FEMP

 
Assessorament a les entitats esportives

24-02-2016
El Patronat Municipal d’Esports de Ripollet, ha realitzat una sessió informativa adreçada a totes les entitats esportives locals, per tractar l'adequació i actualització a les noves lleis a l'àmbit esportiu. [documentació d'interès]

imatge
 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

02-09-2015
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-03-2015
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 

 
 

 


Patronat Municipal d'Esports de Ripollet


Crea i desenvolupa: PAME Ripollet 2011 © Patronat Municipal d'Esports de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal