El PAME informa...
 
      
 
Cursa solidària

24-04-2017

imatge

 
Oferta de treball

21-04-2017
Per a la temporada d'estiu, necesitem cobrir 4 places de socorristes aquàtics a temps complert.
Titulació:
Estar en possessió del títol de socorrista aquàtic o Tècnic esportiu en salvament i socorrisme, inscrit al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC). Tota aquesta titulació ha d’estar actualitzada per a l’any 2017.
Aspectes a valorar
Estar en possessió del carnet per a l’ús del DEA.
Instàncies
Les instàncies es podran presentar des del dia 24 d’abril fins el 19 de maig de 2017.
[Anunci / Bases / Instància]

 
XXI Milla Urbana de Ripollet

21-04-2017
Ja estan obertes les inscripcions de la XXI Milla Urbana de Ripollet. [Més informació]

imatge

 
INSERJOVEVALLÈS II

20-04-2017
Programa adreçat a joves en situació d'atur, menors de 30 anys i que estiguin inscrits al SOC com demandants d'ocupació i a la Garantia Juvenil. Més informació al Patronat Municipal d'Ocupació.

imatge

 
Dia Internacional de la Dansa

18-04-2017

imatge

 
Subvencions per activitats esportives

22-02-2017
Ja teniu a la vostra disposició els models de documentació per sol·licitar subvencions per activitats esportives.

Models de documentació per sol·licitar subvencions / Bases generals de sol·licituds i atorgament de subvencions

 
Natació extraescolar abril-juny 2017

08-02-2017
Informació sobre les activitats aquàtiques d'abril a juny del 2017: [Més info]

 
Dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones

12-12-2016
El passat divendres es va celebrar un taller d'autodefensa per a dones, que servia per concloure el Dia per l'eliminació de la violència vers les dones. El taller, de dues hores i al qual van assitir unes 24 dones, va anar a càrrec de César Rufo, qui van ensenyar a les participants tècniques d'autodefensa.

imatge

imatge

 
Millora en el servei de reserves de les pistes de pàdel

16-11-2016
El proper dijous 17 de novembre, serà la data a partir de la qual els abonats i abonades al poliesportiu notaran una petita modificació en el sistema de reserves. Amb la voluntat d'adaptar-nos el màxim possible a les vostres necessitats, se substituirà la petició del DNI, pel nombre d'abonat a la persona que autoritzem per a crear el grup d'abonats.
TUTORIALS amb l’explicació del seu funcionament.

 
Nova activitat dirigida de l'octubre

15-09-2016
FUNCTIONAL TRAINING. Mètode complet i funcional amb diversitat d'exercicis destinats a millorar la força, el condicionament físic en general i la nostra motricitat.

imatge

 
Horaris activitats físiques dirigides

15-09-2016
Ja estan a la vostra disposició els horaris de les Activitats Físiques Dirigides Octubre 2016- Juny 2017

 
Nou model d'esport escolar

06-05-2016
El passat dimarts 3 de maig va tenir lloc la presentació del nou model d’esport escolar que es posarà en marxa a partir del curs 2016-17. L’acte va tenir lloc a la sala principal del Centre Cultural de Ripollet i van assistir directors i directores de les escoles i instituts del municipi, mestres d’educació física, coordinadors esportius i personal dels departaments d’esports i educació de l’Ajuntament de Ripollet.
A l’acte, presidit pel regidor d’esports, sr. Ramiro Moldes, es van mostrar els canvis normatius que tindrà l’esport escolar i la voluntat de treballar de manera transversal amb tots els centres educatius per tal de sumar esforços i fomentar els valors educatius dins aquesta oferta esportiva.
Entre els compromisos més destacables estan, apostar per la formació dels monitors i monitores, mantenir reunions amb els centres educatius i realitzar jornades amb les famílies per explicar la filosofia esportiva d’aquest programa, que ja compta amb gairebé 30 anys d’història.
Es vol crear una esport escolar amb identitat pròpia, amb un fort component educatiu on les categories sempre seran mixtes, sense distinció de sexe, on s’aplicaran canvis com “el cinquè temps”, una part amistosa dins els partits de futbol sala i bàsquet, nous protocols de conducta amb els nens i nenes d’altres equips i l’àrbitre, i on s’eliminen les classificacions, es redueix el pes del resultat final i es potencia la diversió en l’esport.

imatge
 
Remodelació del gimnàs

04-04-2016
Durant aquests dies de Setmana Santa s’ha fet una sensible remodelació del gimnàs del Poliesportiu municipal consistent en el pintat de la instal•lació, col•locació de nova maquinària i reubicació de la ja existent. Aquesta actuació tenia un triple objectiu, primer millorar l’estètica de la sala, segon dotar al gimnàs de més i millor maquinària i tercer, millorar el confort de l’usuari.
S’ha potenciat la part del treball cardiovascular amb l’adquisició de 2 noves cintes de córrer i 2 cintes el•líptiques, també s’ha d’afegir que s’han traslladat 8 bicis de ciclo indoor de la sala d’activitats físiques al gimnàs. Pel que respecta al treball muscular pròpiament dit, s’ha dotat al gimnàs amb més bancs, un joc de manuelles de 3kg a 30kg, un tren de politja que forma una màquina multiestació, una màquina multipower, una màquina d’exercicis de tren inferior i diversos jocs de barres.
També s’ha invertit en la sala d’activitats física amb la compra de 13 noves bicis de ciclo indoor que millorarà la qualitat de les classes.
La inversió del Patronat Municipal d’Esports per a aquesta actuació, ha estat d’uns 60.000€.

gimnas01 gimnas02 gimnas03 gimnas04

 
APADIR

29-02-2016
El Patronat Municipal d’esports de Ripollet, ha engegat un projecte social amb l’entitat APADIR (associació de persones amb discapacitat de Ripollet), consistent en activitats aquàtiques. La finalitat de l'activitat és millorar la qualitat de vida, i proporcionar una activitat física favorable per al seu desenvolupament psicomotriu. [més informació]

 
Circular FEMP

24-02-2016
El Ministeri de Justícia ha facilitat a la FEMP una Guia en la què es detallen els diferents procediments que es poden seguir per recaptar la certificació del Registre central de delinqüents sexuals

Guia visual d'accés a la plataforma
Guia per a l'obtenció de certificats per delictes de naturalesa sexual
Circular FEMP

 
Assessorament a les entitats esportives

24-02-2016
El Patronat Municipal d’Esports de Ripollet, ha realitzat una sessió informativa adreçada a totes les entitats esportives locals, per tractar l'adequació i actualització a les noves lleis a l'àmbit esportiu. [documentació d'interès]

imatge
 
Zumba

26-12-2015
A partir de gener vine a ballar zumba els divendres a la tarda:

imatge
 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

02-09-2015
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-03-2015
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 
Nous serveis al gimnàs del Poliesportiu

11-01-2015
A partir del dilluns 3 de febrer es posen en marxa nous serveis al gimnàs.
-Rutines gratuïtes: 7 rutines, 7 objectius. Són rutines que pots descarregar-te de la web. Tindràs els millors exercicis, les màquines on els pots fer, consells, etc.
-BADP (Bo d'Activitats Dirigides Personalitzat): Si no trobes una rutina adient per a tu, vols una de nova o modificar-la, pots adquirir el BADP. Amb aquest bo tens incloses les activitats dirigides.
-BADEP (Bo d'Activitats Dirigides i Entrenaments Personalitzat): Si tens un objectiu i vols millorar la teva condició física general, un monitor t'ajudarà amb un seguiment personal i tests de valoració. Tant el BADP com el BADEP es poden adquirir a Consergeria on t'informaran més ampliament.

Augmentem les hores de monitor de sala per poder atendre tots els teus dubtes


 
 

 


Patronat Municipal d'Esports de Ripollet


Crea i desenvolupa: PAME Ripollet 2011 © Patronat Municipal d'Esports de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal