El PAME informa...
 
      
Obertura rocòdrom/boulder

11-10-2018
El proper dia 20 d’octubre amb motiu de l’obertura del Rocòdrom/Boulder del Poliesportiu Municipal de Ripollet, es realitzarà una JORNADA DE PORTES OBERTES per donar a conèixer la instal·lació. La participació està oberta a tothom que ho desitgi, només cal passar per consergeria a signar la corresponent autorització. La jornada es realitzarà en l’horari de 10h a 13h i haurà un responsable del Centre Excursionista per assessorar als participants. A partir del dia 22 d’octubre, la instal·lació romandrà oberta seguint la següent normativa d’utilització coincidint amb els horaris del Poliesportiu. [ Normativa ]

¡ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE PEUS DE GAT AL ROCÒDROM/BOULDER!

imatge
 
Avís usuaris/ies BAD

09-10-2018
Els informem que a partir del dia 2 de novembre, implememtarem un nou sistema d'accés a la sala d'activitats mitjançant un lector d'entrada què validarà si l'usuari/ia està o no inscrit a la classe.
Per poder utilitzar aquest sistema és necessari i obligatori, fer-ho amb una polsera de proximitat, per aquest motiu tots/es els/les usuaris/ies que tinguin el bono BAD, podran recollir-la de dilluns a divendres de 9h a 13h o 18h a 20h, a la consergeria del pame.

 
Informació natació bàsica

05-10-2018
- Per formalitzar la inscripció al curs de Natació Bàsica (anual), s’haurà de fer efectiu el pagament des del dia 5 al 19 d’octubre (ambdós inclosos).
- El 22 d’octubre totes les preinscripcions que no s’hagin fet efectives i totes les baixes, passaran a formar part automàticament del llistat de places lliures per poder oferir-les a les famílies que estiguin en llista d’espera.
- Els pagaments domiciliats seran efectius el 9 d’octubre
Llista d'espera [Llistat]

 
Natació bàsica

04-10-2018
Ja teniu a la vostra disposició el llistat d'admesos als cursos de natació bàsica. [Llistat]

 
Rocòdrom i Bulder

26-09-2018
Propera obertura de noves instal·lacions al poliesportiu municipal.

 
Activitats físiques dirigides

24-09-2018
Els horaris de les Activitats Físiques Dirigides. [ Octubre 2018 - Juny 2019.]

 
Marxa ciclista a Ripollet

20-09-2018
Torna la biclcletada de les festes de la tardor. [més informació]

imatge
 
Oferta de treball

19-09-2018
Sobre les següents convocatòries de llocs de treball temporal que formaran part del programa que s'específica en el quadre adjunt.
s?informa que tots/es els/les interessats/des que compleixin els requisits, es poden inscriure al núm. d'oferta que es relaciona mitjançant la presentació d'instància-sol·licitud d'oferta en el Registre del Patronat Municipal d'Ocupació, situat al carrer Sant Sebastià, 26 de Ripollet, adjuntant tota la documentació requerida per al lloc de treball.
Per a més informació, podeu trucar al Tel. 935807642, o al correo electrònic: ofertesot@ripollet.cat amb la referència del núm. d'oferta.

OFERTA NÚM. 27384
OCUPACIÓ 4 MONITORS/ES (PAME), per portar a terme el programa plans locals d'ocupació, actuació -Pla d'ocupació local de suport als serveis municipals de Ripollet -Ambit justícia bloc 5 d'intervenció del POL'18.
LLOCS OFERTS 4
REQUISITS - Persona inscrita com a demandant d'ocupació (DARDO)
- Titulació mínima esportiva CIATE
- Nivell B de català (Certificat consorci per a la normalització lingüística o acreditació del compliment de les condicions d'equivalència expedida per l'entitat on ha cursat els estudis).
- Certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual.
RETRIBUCIÓ 642,97€ Salari mensual brut per 14 pagues anuals (1.125,19€ jornada completa)
JORNADA 20h/sem.
DURACIÓ 2 Mesos
CONTRACTE Obra/servei determinat a jornada parcial.
DOCUMENTACIÓ REQUERIDA PROCÈS SELECCIÓ - Instància sol·licitud d'oferta
- Certificat Demandant d'Ocupació No Ocupat (DONO)
- Informe vida laboral actualitzat
- Fotocòpia NIF/NIE
- Fotocòpia titulació acadèmica
- Nivell B de català (Certificat consorci per a la normalització lingüística o acreditació del compliment de les condicions d'equivalència expedida per l'entitat on s'ha cursat els estudis).
- Currículum vitae.
- Permís de treball, si són estrangers.
DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR EN EL CAS DE SER SELECCIONAT/DA - Documentació acreditativa dels requisits de l'oferta
- Certificat de períodes de desocupació
- Foto tamany carnet.
- Fotocòpia llibre familia o carnet família monoparental
- Fotocòpia del núm. del compte bancari.
PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Del 13/09/2018 al 26/09/2018 - 9:30h a 14:00h
no s'admetran sol·licituds fora d'aquest termini.
(Si es vol fer la inscripció en un altre punt de registre caldrà tambè enviar la instància-sol·licitud d'oferta i la documentació escanejada al correu electrònic: ofertesot@ripollet.cat dins del termini de presentació)
DATA LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES/EXCLOSES 27/09/2018
(Serà exposat en el taulell informatiu del PMO juntament amb la data de termini per fer esmenes i la data prevista de les proves de la selecció dels canditats personal admès)
DATA LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES/EXCLOSES 10/10/2018
(Serà exposat en el taulell informatiu del PMO juntament amb la data i hora prevista de les proves de la selecció de les persones candidates admès)
 
Oferta de treball

14-09-2018
Convocatòria i bases reguladores del procés de selecció d’una plaça d’EGA-GIMN (Monitor/a de gimnàstica nivell A) a temps parcial, pel sistema de concurs-oposició lliure, com a personal laboral fix del PAME. [més informació]

 
Oferta de treball

13-09-2018
Tècnic de sala al gimnàs del Poliesportiu. 3 mesos en horari de tarda. 25 hores setmanals. Més informació al Patronat Municipal d’Ocupació 935 80 76 42... OFERTA ABIERTA HASTA EL VIERNES 21.

 
Piscina descoberta.

03-09-2018
El pròxim dia 4 de setembre tornem a obrir la piscina descoberta per a la realització d'entrenaments, per abonats al Poliesportiu que es dediquen a la realització de competicions de natació en aigües obertes que es desenvolupen al mar, platges, llacs, pantans, rius o similars, per a esportistes que pertanyen a clubs de triatló que necessiten realitzar els seus entrenaments a piscines de 50 m i per a qualsevol altre usuari que ho desitgi.
Per poder donar aquest servei als usuaris, obrirem la piscina descoberta en horari de 12h a 18h, de dilluns a divendres, només laborables, durant els mesos de setembre i octubre.
L’aigua de la piscina no s’escalfarà i estarà a temperatura ambient segons l’època de l’any en què estigui oberta. Els usuaris que la vulguin utilitzar, hauran de fer-ho preferentment amb vestit de neoprè.
També, aprofitant la utilització del vas de piscina per nedar, habilitarem una zona que es pot utilitzar com a solàrium, on els abonats que ho vulguin, poden prendre el sol durant els mesos i horaris que la piscina estigui oberta, per aquest motiu, instal•larem hamaques.
Per poder fer servir la instal•lació, s’haurà de seguir la següent normativa

 
11 de setembre

03-09-2018
Amb motiu de la festa de l'11 de setembre, dilluns dia 10 de setembre de 2018 es farà pont i no hi hauran classes d'activitats dirigides.

 
Cursos natació octubre, novembre i desembre

02-09-2018
El dia 10 de setembre s’inicia el període d’inscripció pels cursos de natació trimestral. [Més informació]

 
Festa Major'18

25-08-2018
Ja podeu consultar els resultats de la 27a Cursa BTT. [Cursa BTT]

 
Natació Bàsica

24-08-2018
Ja teniu a la vostre diisposcicó tota la informació dels cursos de natació bàsica. [Més informació]

 
Activitats físiques dirigides

27-07-2018
Els horaris de les activitats físiques dirigides per al setembre. [Horaris setembre]

 
Presentació dels programes de subvencions.

11-04-2018
El passat dimarts 10 d'abril va tenir lloc la presentació de la convocatòria dels programes de subvencions 2018. L'acte va tenir lloc a la sala de reunions del Poliesportiu de Ripollet i van assistir les entitats esportives i Ampas locals.

imatge


 
Remodelació de la pista d'atletisme.

20-03-2018
Les obres començaran al 22 de març amb una durada entre 10 i 12 setmanes. La reforma d'aquesta instal•lació consistirà en la creació d'una pista de 300 m i la col•locació de tartam en les àrees de salt d'alçada i llargada.

imatge


 
Millores

06-02-2018
La setmana passada, es va posar en servei el nou enllumenat a les pistes de tennis, que incorpora tecnologia  led a fi d'augmentar la lluminositat, reduir el consum i allargar la vida útil dels nous equipaments.

imatge

imatge
 
Circular FEMP

24-01-2017
El Ministeri de Justícia ha facilitat a la FEMP una Guia en la què es detallen els diferents procediments que es poden seguir per recaptar la certificació del Registre central de delinqüents sexuals

Guia visual d'accés a la plataforma
Guia per a l'obtenció de certificats per delictes de naturalesa sexual
Circular FEMP

 
Xarxes socials del PAME (Facebook i Twitter)

18-01-2017
Les xarxes socials del PAME més actives. Segueix-nos en Facebook i Twitter i tindràs tota la informació al moment (períodes d'inscripció a cursets, actes esportius, novetats, avisos, etc.).

 
Sobre les temperatures de la piscina
18-01-2017
Manteniment de l'aigua
L'aigua de les piscines pateix un procés de contaminació continu. Per mantenir-la en un estat òptim és necessari: Uns sistemes de filtratge, recirculació permanent de l'aigua, tractaments químics...
Està freda l'aigua de la piscina?
La resposta és NO. Quan entrem a la instal·lació es produeix un intercanvi de calor entre el nostre cos que està a 37º i l'aire de la piscina que és més humit i està entre 26º i 30º.
Quan entrem a la piscina es produeix un altre intercanvi amb l'aigua que està entre 27º i 29º i que absorbeix més ràpidament la calor del nostre cos. Aquí apareix la sensació de fred que marxa quan es comença una activitat física. A més la temperatura es programa per donar resposta a totes les activitats que es desenvolupen a la piscina: natació, aquafitness, cursets de nens...
Per què no es puja la temperatura de l'aigua?
Quan la temperatura de l'aigua de la piscina passa dels 28º comencen a evaporar-se els productes químics i perden efectivitat davant bacteris com la legionel·la, fongs, virus... Les normatives sanitàries aplicables a piscines (Decret 95/2000, de 22 de febrer) marca la temperatura de l'aigua entre els 24º i els 30º i de l'ambient fins a 4º més que la de l'aigua.
Quines són les nostres temperatures?
Piscina interior gran: 28,6º l'aigua i 31º ambient
Piscina interior petita: 30º l'aigua i 31º ambient
Piscines retràctils: 29,2º l'aigua i 29º ambient

 

 
 
 

 


Patronat Municipal d'Esports de Ripollet


Crea i desenvolupa: PAME Ripollet 2011 © Patronat Municipal d'Esports de Ripollet - 93 692 97 52  |  Nota legal