Mulla't per l'esclerosi múltiple  
     
 
 
     
 

La campanya "MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 46.000 persones que pateixen Esclerosi Múltiple en Espanya.

El "MULLA'T", iniciat en Espanya per la Fundació Esclerosi Múltiple en 1994, és un acte de participació ciutadana i sobretot de captació de recursos, el seu principal objectiu és millorar la qualitat de l'atenció a les persones afectades i donar suport a la investigació de l'Esclerosi Múltiple al nostre pais. Cada any es celebra el segon diumenge de juliol, per la qual cosa aquest any serà el 9 de juliol de 2017.

La nostra piscina fa 19 anys que està adherida a la campanya i la finalitat és la de nedar el major nombre de metres possibles i obtenir una gran participació. L'activitat es desenvoluparà a la piscina descoberta de 10,30h a 19h i es comptabilitzaran els metres nedats per solidaritat i els participants rebran un diploma acreditatiu.

Juntament amb aquesta activitat, a l'entrada de la nostra instal·lació, hi haurà un stand on podreu adquirir materials amb l'anagrama de la campanya, encara que si ho voleu fer abans, a la consergeria de la piscina coberta tenim material a la vostra disposició.

Esperem tenir la vostra col·laboració.


Jornada 9 de Juliol de 2017:

mullat_17_01 mullat_17_02 mullat_17_03 mullat_17_04 mullat_17_05 mullat_17_06

Els ususaris de la piscina també van realitzar un multitudinari salt a l'aigua. [accés video]